Reform Sports, 2024 yılını kapsamlı bir yılsonu toplantısıyla noktalarken, 2025’e güçlü bir başlangıç yaptı. Çorlu/Ergene’deki fabrikada düzenlenen etkinlikte hem geçmiş yılın değerlendirmesi yapıldı hem de geleceğe yönelik önemli mesajlar verildi.
Kahvaltıyla Başlayan Gün, Yoğun Bir Programla Devam Etti
Şirket merkezinden hareket eden servislerle başlayan gün, çalışanların kaynaştığı bir kahvaltı organizasyonuyla başladı. Ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrasında 2025 Vira Bismillah Toplantısı başladı.
Başarılar ve Hedefler Konuşuldu
Etkinliğin açılış konuşmasını, Reform Sports Yönetim Kurulu Başkanı Harun Macit gerçekleştirdi. Harun Macit, 2024’te elde edilen başarıları değerlendirirken, 2025 hedeflerini çalışanlarla paylaştı. Spor dünyasına katkı sunan projeleriyle sektördeki liderliklerini sürdüreceklerini vurgulayan Macit, “Reform Sports ailesi olarak, sporu ve sporcuyu desteklemeye devam edeceğiz,” dedi.
Eğitimlerle Zenginleşen Bir Program
Toplantının bir diğer dikkat çeken bölümü ise tüm ekip çalışanlarına sağlanan bilgilendirici eğitim oturumları oldu. Bu eğitimler ile ekibin sağlık ve çevresel farkındalıklar kazanması amaçlandı.
- Yangın Eğitimi
- İlk Yardım Eğitimi
- Doğal Afet ve Deprem Bilinci Eğitimi
Aranın ardından ikinci oturumda:
- Temizlik ve Hijyen Eğitimi
- Savaş Durumu ve Hazırlık Eğitimi yer aldı.
Harun Macit, bu oturumlarda Türkiye’nin jeopolitik önemine dikkat çekerek, kriz anlarında bireysel farkındalığın önemini vurguladı.
Başarılı Çalışanlara Ödüller Verildi
Etkinliğin finalinde, Reform Sports’un başarılarına katkıda bulunan çalışanlara ödül ve plaketler takdim edildi.
Ödül Alan Müdürlerimiz ve Operasyon Ekibimiz
Gösterdikleri üstün performans ile başarıya katkı sağlayan üst düzey yöneticilerimizden Muhammed Macit, Ali Geyik, Hüseyin Özdemir, Hüseyin Geyik ve Ali Rıza Gövce ile operasyon müdürlerimiz Hasan Metin Kurt ve Sevda Gök ödüllerini Yönetim Kurulu Başkanı Harun Macit’in elinden almıştır.
Ayrıca operasyon ekibimizden Kutlu Tuğra Özbek, Günal Kurt, Volkan Açıkgöz, Hüseyin Pekel, Ali Gül, İlhan Üçar, Necmettin Kurt, Adnan Erdem, Ayhan Karadeniz, Telat Karasu, Münür Yontar, Abdul Aziz Salama, Hüseyin Salama, Muhammed Salama, Ali Salama, Sabiha Kocatürk, Serkan Özdemir, Baki Dömder, Fevzelettin Apaydın ve Yesir Milan gösterdikleri başarılı çalışmalar nedeniyle plaket ile onurlandırılmıştır.
Bu değerli katkıları için tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.
Reform Sports 2025’e Güçlü Bir Başlangıç Yaptı
“2025 Vira Bismillah Toplantısı” adı verilen etkinlik, ödül töreninin ardından şirket çalışanlarının toplu fotoğraf çekimi ve fabrikanın üretim bandının yerinde incelenmesiyle devam etti. Etkinlik, bu keyifli ve verimli ziyaretin ardından ekibin fabrikadan ayrılmasıyla son buldu.
Reform Sports, birlik ve dayanışmanın gücüyle 2025 yılına hazır olduğunu bir kez daha ortaya koydu.